Dátum: 2013.08.19

Feladó: Ági

Tárgy: a "csoda hókusz-pókusz"

Lilla!
Bevallom őszintén, hogy amíg magamon fizikálisan nem tapasztaltam a kezelésed eredményét, csak hókusz-pókusznak hittem az egészet. Most már pár hónapja fennáll a javulás, így merek róla írni. Hálás vagyok magamnak, hogy kértem a segítségedet és főleg Neked, amiért segítségemre voltál.

Röviden a történet:
Napok óta nagyon fájt a fogam, amit a saját módszereimmel megpróbáltam kezelni ( nem szedek gyógyszert, csak természetes úton), de hatástalan maradt Sőt! Csúnyán feldagadt a szám széle és az arcom bal oldali része.Már emberek közé sem mertem menni, mert úgy eltorzult az arcom.

Ekkor eszembe jutott Lilla, aki tőlem 180 km-nyire lakik.A távolság azonban nem volt akadály. Skypon vettük fel a kapcsolatot, távkezelést kaptam és a problémám elmesélését követően 20 perc múlva megszűnt a fájdalom.
Ekkor említettem neki a duzzanatot.Egy újabb kezelést követően, nem akartam hinni a szememnek, hogy a három napja csúnyán megdagadt arcomról eltűnt a duzzanat. Csak néztem a tükörbe és ámultam- bámultam.Még megköszönni is majdnem elfelejtettem, úgy megörültem az eredménynek.
Ha nem a saját bőrömön tapasztalom, talán el sem hiszem.

Lilla!
Ezúton is szeretném megköszönni a segítségedet, amivel több napi fájdalomnak mondhattam búcsút és a mai napig tart.

Azóta egyéb problémáim megoldásához is kértem a segítségét és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal, mert az én tapasztalataim szerint garantált a jó irányú változás.

Új hozzászólás hozzáadása