Élménykönyv

Ha részt vettél nálam kezelésen, tanácsadáson vagy tanfolyamon, és voltak olyan tapasztalataid, felismeréseid, élményeid, amelyek számomra vagy mások számára is érdekesek lehetnek, és szívesen megosztanád, örömmel veszem, ha írsz az élménykönyvembe. Akkor is szeretettel várom a hozzászólásodat, ha az oldalamon böngészve kérdések merültek fel benned, vagy úgy érzed, megosztanád velem gondolataidat. 

(Mindezekre az oldal alján van lehetőséged)

Ezt az oldalt nem minden nap látogatom, így ha kédésed sürgős-fontos,

vagy mindenképp válaszra van szükséged, email-ben keress!


Köszönöm a kedves szavakat...

Végtelenül hálás vagyok minden gondolatért, érzésért, amelyet Tőletek kapok!

Dátum: 2013.08.21

Feladó: Marika

Tárgy: Köszönet

Kedves Lilla!
Köszönöm,hogy találkozhattam Veled!Egyfajta nyugalmat ad,hogy megtudtam honnan erednek a félelmeim.Jó hatással voltak/vannak rám ezen blokkok oldásai.Egy olyan belső erőt,tartást kaptam.amilyet még nem éreztem-nagyon jó.Köszönöm!Még biztos foglak keresni!
Szeretettel:Marika

Dátum: 2013.08.19

Feladó: Ági

Tárgy: a "csoda hókusz-pókusz"

Lilla!
Bevallom őszintén, hogy amíg magamon fizikálisan nem tapasztaltam a kezelésed eredményét, csak hókusz-pókusznak hittem az egészet. Most már pár hónapja fennáll a javulás, így merek róla írni. Hálás vagyok magamnak, hogy kértem a segítségedet és főleg Neked, amiért segítségemre voltál.

Röviden a történet:
Napok óta nagyon fájt a fogam, amit a saját módszereimmel megpróbáltam kezelni ( nem szedek gyógyszert, csak természetes úton), de hatástalan maradt Sőt! Csúnyán feldagadt a szám széle és az arcom bal oldali része.Már emberek közé sem mertem menni, mert úgy eltorzult az arcom.

Ekkor eszembe jutott Lilla, aki tőlem 180 km-nyire lakik.A távolság azonban nem volt akadály. Skypon vettük fel a kapcsolatot, távkezelést kaptam és a problémám elmesélését követően 20 perc múlva megszűnt a fájdalom.
Ekkor említettem neki a duzzanatot.Egy újabb kezelést követően, nem akartam hinni a szememnek, hogy a három napja csúnyán megdagadt arcomról eltűnt a duzzanat. Csak néztem a tükörbe és ámultam- bámultam.Még megköszönni is majdnem elfelejtettem, úgy megörültem az eredménynek.
Ha nem a saját bőrömön tapasztalom, talán el sem hiszem.

Lilla!
Ezúton is szeretném megköszönni a segítségedet, amivel több napi fájdalomnak mondhattam búcsút és a mai napig tart.

Azóta egyéb problémáim megoldásához is kértem a segítségét és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy forduljon hozzá bizalommal, mert az én tapasztalataim szerint garantált a jó irányú változás.

Dátum: 2013.08.14

Feladó: Zita

Tárgy: Megkésett köszönet :)

Kedves Lilla,

Eddig már kétszer segítettél nekem amikor megoldandó problémáim akadtak. A találkozásaink után sikeresen oldottuk fel az akkori blokkjaimat, amit nagyon nagyon köszönök, mert óriásit lendített az életemen!

Sokszor eszembe jut hogy neked lehetek hálás, és tudom hogy legközelebb is hozzád fordulok majd ha elakadnék valamiben.. Ezért is irok, és még azért is hogy tiszta szívvel ajánljam a Lillát mindenkinek, aki még egy cseppet kételkedne!

Dátum: 2013.07.02

Feladó: Tike

Tárgy: Kételkedőknek is... ;)

Ha csak te olvasnád, annyit írnék: Te BANYA!! De mivel nem csak te olvasod, kifejtem...
Államvizsga előtt a teljes pánik állapotában megkértem Lillát, hogy VALAMIT, VALAHOGY segítsen. Hozzá kell tennem, az az ember vagyok, aki nagyon nehezen hisz az olyan dolgokban, amire nincs feltétlenül kerek-perec bizonyíték. De már hiszem, hogy nem véletlenül húztam ki a kedvenc tételem, és nem véletlenül ment ki éppen pont az én feleletem alatt a kekec vizsgaelnök úgy, hogy csak a produkcióm legvégére ért vissza.
Tudom, hogy KTMÁ és nem varázslat, de nekem akkor is a csodával határos a végeredmény. :)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Szeretettel, Eszter

Dátum: 2013.06.16

Feladó: Kata

Tárgy: ÉFT hatás

Kedves Lilla!

A héten voltunk nálad Petikémmel. A könyveket, amiket ajánlottál, sikerült megszereznem.
Ma sikerrel alkalmaztuk is!!!! Elmesélem, hogy történt. A "szokásos" hétvégi házi feladat írás közben Peti fejfájás gyógyszert kért, majd lefeküdt. Kis idő múlva azt kérdezte van-e itthon infúzió. Rávettem próbáljuk meg a kopogtatást, igaz még csak épp átfutottam a könyvet az ÉFT-ről.
Harmadjára csináltuk végig a gyakorlatot, mikor azt mondta Peti, hogy sokkal jobb! Ezt még pár követte mire végleg elmúlt a fejfájása.

Nagyon bíztam újra a segítségedben, és nem csalódtam!

Köszönjük szépen
Petike és Kata

Dátum: 2013.06.09

Feladó: Niki

Tárgy: AHA

Azért jöttem a tanfolyamra, mert érdekelnek az emberek és az emberi kapcsolatok. És hogy saját magammal is jobban megismerkedjem. Voltak elképzeléseim magamról és a családomról, de a tanfolyam fölülírta ezeket és segített tisztán látni. És adott egy hatalmas AHA érzést. Azóta a munkahelyen felismerem a karaktereket, és könnyebben tudom elfogadni az eddig hülyeségnek tartott dolgait a kollégáknak. :)

Dátum: 2013.06.09

Feladó: Adél

Tárgy: köszönöm :)

Szia Lilla!

Még egyszer nagyon nagyon köszönjük a hétvégét, nekem tényleg nagyon jó volt! Tegnap este a koncert után mindenhová vittem a jegyzetem, a mekiben is azt olvastam Norbinak, sőt még a wc-n is, pedig nem szoktam ott... :) Fú, nagyon szuper, annyira de annyira örülök!!!

Tételek: 1 - 7 ból 19
1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása