Kérdeztétek - válaszoltam

> Mi történik egy kineziológiai kezelésen?
> Milyen időpontokban fogadod a klienseket és milyen gyakorisággal javasoltak az oldások?
> Mit jelent az önismereti, életvezetési tanácsadás? És hogyan segíthet nekem?
> A párommal együtt is mehetek tanácsadásra?
> Nővéremnek most lesz a születésnapja. Gondoltam, meglepem egy kineziológiai kezeléssel, mivel egyébként sok problémája van. Lehetséges ez?


Mi történik egy kineziológiai kezelésen?

Először is meghatározzuk a problémát. Majd izomteszteléssel megkeressük a probléma gyökerét, vagyis azt az életkort és szituációt, ahol elakadás történt, és amely eset felelős a jelenlegi helyzetedért. Feloldjuk azt az érzelmi blokkot, amely a problémát kiváltotta. Majd a jelen problémát is megvizsgáljuk, hogy kell-e még valamilyen korrekció vagy már önállóan is meg tudod oldani az előtted álló feladatot. Végül megtanítok pár technikát, melyeket otthon végezve, elérheted és fenntarthatod a kívánt változást.

Milyen időpontokban fogadod a klienseket és milyen gyakorisággal javasoltak az oldások?

Nincsen fix rendelési időm, előre egyeztetett időpontban tudunk találkozni. Ha felhívsz telefonon, meg tudom mondani, mikor van még szabad hely. Arra, hogy milyen gyakorisággal javasolt jönni, nem tudok előre válaszolni. Ez mindig az adott problémától függ. Általában egy kezelés után is jelentős a változás, és hosszabb ideig nincs is szükség újabb oldásra. A tapasztalatom az, hogy egy hónapon belül nem kell, sőt "tilos" visszajönni. Kell, hogy a változások beépülhessenek, nem lehet a szervezetet túlterhelni a sok változtatgatással. Illetve a célom nem az, hogy függőséget alakítsak ki, hanem, hogy képes legyél önmagad megbirkózni az előtted álló feladatokkal.

Mit jelent az önismereti, életvezetési tanácsadás? És hogyan segíthet nekem?

Ez mindig személyfüggő. Függ attól, hogy hol tartasz az életedben, mit szeretnél elérni, milyen aktuális problémáid vannak. Az alapeset, hogy a születési dátumod alapján elkészítem a személyiségelemzésedet, amit a találkozó alkalmával átbeszélünk. Kapsz tanácsokat arra nézve, hogy milyen tevékenység, munka illik hozzád. Mik az erősségeid, amelyeket érdemes kihasználnod.

A párommal együtt is mehetek tanácsadásra?

Természetesen igen. Ez esetben mindkettőtök személyiségelemzését elkészítem, ami kettőtöknek 18000Ft. Ha van gyermeked, családi személyiségelemzésre is van lehetőség, melynek árát megtalálod az Áraim menüpontban. Az ott található ár a személyiségelemzést és a személyes konzultációt tartalmazza.

Nővéremnek most lesz a születésnapja. Gondoltam, meglepem egy kineziológiai kezeléssel, mivel egyébként sok problémája van. Lehetséges ez?

Ahhoz, hogy a nővérednek tudjak segíteni, neki kell ezt akarnia. A legfontosabb, hogy ő maga jusson el arra a pontra, hogy szembenézzen a problémáival, és ha nem tud velük megbirkózni, segítséget kérjen. Ameddig ezt nem teszi meg, nem lehet neki segíteni. Amikor már ő is akarja a változást, csak akkor tud a kineziológia is segítségére lenni. Te megteheted, hogy tájékoztatod erről a lehetőségről, de bejelentkeznie neki kell. Ha ő nem tesz lépéseket a változás felé, akkor szinte fölösleges is az ajándék, mivel ez utána is rajta múlik. Azt szoktam ilyenkor ajánlani, hogy inkább egy életvezetési, önismereti tanácsadást kapjon ajándékba, ahol jobban megismerheti önmagát, adottságait, képességeit, erősségeit, gyengeségeit. Ha ő ezután úgy érzi, hogy szeretne kineziológiai kezelést, akkor ott eldöntheti és kérhet egy újabb időpontot.