Önmagunkká válni...

Nemrég egy kedves fiatal lány járt nálam kezelésen. Mivel kezelés előtt mindig végzek egy kis előmunkát azzal, hogy a születési dátuma alapján elkészítem az energetikai térképét, így általában tudom, hogy kire számíthatok. Elvileg egy szenvedélyes, nagyhangú, magabiztos, ambíciózus hölgynek kellett volna megjelennie. Ehhez képest egy kedves, szerény, visszafogott, fénytelen teremtés állt előttem. Egyértelmű volt, hogy nem az adottságainak megfelelően él.

 

Amikor feladjuk önmagunkat, az Élet finomabb, néha drasztikusabb módon igyekszik felhívni erre a figyelmünket.

 

Nála ez úgy jelentkezett, hogy az összes kolléganője - elmondása szerint - törtető, önző, "ki, ha én nem"-típus. Már nem emlékszem teljesen a megfogalmazásra, de pontosan leírta a saját adottságait - nyilván negatív színben feltüntetve -, amelyeket nem él... És hogy ezeket a tulajdonságokat ő nem is tudja elviselni.

Mivel ez egy erős belső konfliktust jelzett nála, egyértelmű volt, hogy ez lesz az oldási téma. Azt a kort, eseményt kellett megkeresni, hogy hol és miért döntött úgy, hogy feladja önMAGát. Magzati korban találtuk meg az okot: visszautasítottnak érezte magát. Kiderült, hogy apukája nem annyira szeretett volna második gyermeket, talán mert a testvérével már így is sok gond volt. És egy akkori szülei közti vita kiváltotta benne, hogy a lélek úgy érezte, nincs választása. Bűntudatot, bánatot, visszautasítottságot rögzített magában. És úgy döntött, olyan tulajdonságokat vesz magára, amellyel elfogadhatóbb lesz az apukája számára. Persze nem így történt, és így ezek az érzések vissza-visszatértek az élete során. És még ha ettől elfogadhatóbbá válna is bárki számára, nem érezheti tőle jól magát, mivel konfliktusba kerül önMAGával. Így a belső konfliktus, a nem megfelelés érzése erősítette benne magzatkori negatív érzéseit. Így teremtett magának egy olyan főnököt is, akinek szintén nem volt megfelelő. 

 

"Végre" elég olyan történés, esemény, személy volt az életében, amik, akik révén eljutott arra a pontra, hogy segítséget kérjen. Oldás, és néhány gyakorlati tanács az adottságai tükrében segítheti, hogy a helyére kerüljön. Hát erre is jó a kronobiológiai pszichogenetika ismerete... 

 

Ha Te is szeretnéd megismerni ezt a rendszert, és nem szeretnéd megvárni, amíg az Élet hívja fel a figyelmedet arra, amit egy kis tudatossággal lehetne jobban is...

Jelentkezz a tanfolyamra most!