Áraim

Az árak nem óradíjak, hanem 1 alkalomra vonatkoznak, függetlenül a kezelés hosszától.

Célom, hogy ne függőséget alakítsak ki kettőnk között, hanem olyan folyamatot indítsunk el közösen, amelynek során önállóan is képes leszel az előtted álló feladatokkal megbirkózni. Általában 1-2 hónapon belül nincs szükség újabb kezelésre, illetve sokszor nem is célszerű újabb kezelést végezni. Viszont szükség lehet otthoni gyakorlatok végzésére.

A kezeléseket követően témáddal és a gyakorlatok során felmerülő érzéseiddel, gondolataiddal kapcsolatos kérdéseidre email-ben és telefonon is szívesen válaszolok.

 

Kezelés: 20000Ft  (Időtartama: kb. 90 perc)

A nehézséget okozó téma oldása, tisztítása, átalakítása kineziológiaingás sorstisztításkvantum-tudat mező átalakítás vagy egyéni családállítás módszerévelKérheted kifejezetten valamelyik módszer alkalmazását, de alapvetően a téma milyensége határozza meg, hogy melyik módszer a leghatékonyabb Számodra.

 

Távkezelés: 20000Ft  (Időtartama: kb. 90 perc)

Minden jó módszer alkalmas távkezelésre is, így a nehézséget okozó téma oldására, átalakítására akkor is lehetőséged van, ha a távolság vagy más akadályozó tényező miatt fizikailag nem tudunk találkozni. Minden ugyanúgy zajlik, mint a személyes kezelés esetében, kivéve a fizikai érintést. A hatása, hatékonysága is megegyezik a személyes kezelésével. Én ilyenkor is szeretek legalább skype-on személyesebb kapcsolatot teremteni a jelentkezővel, mert így könnyebben kialakul az a légkör, amelyben megteremtődik a kölcsönös bizalom, és nyitottság, és ez nagyban hozzájárul a kezelés hatékonyságához.

 

Csoportos családállítás  (Időtartama: 9.00-18.00)

Állítóként: 20000Ft 

Segítőként: 5000Ft

 

Önismereti beszélgetés: 15000Ft (Időtartama: kb. 60 perc)

Önismereti, életvezetési beszélgetés, problémafeltárás a kronobiológia, az enneagram, a rajzteszt, illetve a tarot kártya segítségével.

Amennyiben a beszélgetés után úgy érzed, életed valamely területén felmerült témádra kezelést szeretnél, annak teljes ára: 20000Ft helyett 15000Ft.

 

Tanfolyamok:

Kronobiológiai Pszichogenetika Tanfolyam I. szint 52000Ft  (szombat-vasárnap 9.00-17.00)

A tanfolyam elvégzése után tisztában leszel azzal, hogy milyen csakraenergiákkal születtél, és ezek milyen lehetőségeket nyújtanak Számodra. Melyek azok a tulajdonságaid, tevékenységeid, amelyek segítségedre vannak, és hozzásegítenek a testi-lelki-szellemi egyensúlyhoz, és melyek azok, amelyek kiegyensúlyozatlansághoz vezetnek. Megtanulod elkészíteni az energetikai térképet, amelynek segítségével másoknak is segíthetsz megismerni azokat az adottságaikat, amelyeket születésük pillanatában kaptak. 

Enneagram Ön- és emberismereti Tanfolyam 52000Ft  (szombat-vasárnap 9.00-17.00)

A tanfolyamon megismerkedünk kilenc karaktertípussal, kilenc védekezési technikával, amelyek ismerete segít, hogy Önmagadat és másokat is elhelyezve a rendszerben, irányba állítsd az életed, és elfogadd a körülötted élőket, még akkor is, ha nagyon más karakterrel, tulajdonságokkal rendelkeznek, mint Te.

 

A két tanfolyam nem épül egymásra, de a két rendszer ismerete teljeskörűbb elemzést tesz lehetővé. A tanfolyamok segítenek az önismereti úton haladóknak, azoknak akik szeretnének a családjuknak, szeretteiknek segíteni, jobbá szeretnék tenni kapcsolataikat.

Lehetőség van egyénileg jelentkezni, de kisebb baráti társaságok, klubok is jelentkezhetnek. Ez esetben kedvezményt adok a tanfolyam árából.

6-8 fő esetén szívesen tartok tanfolyamot az ország egész területén. Várom azok jelentkezését, akiket érdekel a téma, és városukban szívesen segítenek egy hétvégi tanfolyam megszervezésében.