Kronobiológiai pszichogenetika

A kronobiológiai pszichogenetika az ember születési napjára jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik. Ezek a hatások a szülött egész életére kiható tipológiai jellemzőket hoznak létre.
Az élet folyamán a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá.
A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani, pozitív vagy negatív irányban, igen.

Mikor egy ember megszületik, különböző, a szüleitől öröklött tulajdonságokat hoz magával. Olyan tulajdonságokat, amik egész életére meghatározó jelleggel bírnak. Az újszülött azonban nem csak emberszüleitől kapja génjeit, hanem egy harmadik szülőjétől is. Ez a szülő -nagyon leegyszerűsítve- a Föld, amelynek aktuális bioritmusa határozza meg az egyén tulajdonságainak jelentős részét.

A pszichogenetika azon túl, hogy meghatározza az ember veleszületett jellemzőit, más értékes információkkal is szolgál: jelzi a csakrák állapotát és a velük kapcsolatos szervek működését. A hét csakrában jelenlévő egyéni energiaszint egész életünkre meghatározza természeti tipológiánkat: viselkedésünket, érzelmeinket, képességeinket és betegséghajlamainkat.

Minden temperamentumnak van erős és gyenge oldala, amelyek előnyt vagy hátrányt jelentenek egyik vagy másik tevékenységben. Félre kell tenni azt a társadalmi megítélést, hogy van jó és rossz temperamentum. Hasznos, ha az ember ismeri erősségeit és gyengéit, ki tudja használni előnyös tulajdonságait, az intellektus és az akarat segítségével pedig kompenzálni tudja gyenge oldalát.


Ha érdekel, mely területekre kell odafigyelned, mik az erősségeid, mik a gyengéid, milyen a fizikai, érzelmi, intellektuális terhelhetőséged, töltsd ki az űrlapot és én elküldöm Neked email-ben a személyiségelemzésedet. Részletekért és az űrlap kitöltéséhez,

kattints ide

JELENLEG NEM TUDOK VÁLLALNI ÍRÁSOS ENERGETIKAI TÉRKÉP- ÉS ELEMZÉSKÉSZÍTÉST.

Ha szeretnéd megismerni és elsajátítani a kronobiológiai pszichogenetika rendszerét, egy két napos tanfolyamon van rá lehetőséged. 

Ahol nem csak saját magadat ismered meg jobban, hanem a rendszer ismeretében nagyobb rálátásod lesz a szeretteidre is. 

A születési dátum ismeretében bárkinek elkészítheted az energetikai térképét, és segíthetsz, hogy mely területen érdemes odafigyelnie, változtatnia, hogy egyensúlyban legyen önmagával.

Részletek itt:

Cikkek

Enneagram

2011.07.18 00:00
Születésünk pillanatában lényünk már több részről is meghatározott. Szüleinktől öröklünk bizonyos genetikai tulajdonságokat, hat ránk a bolygók elhelyezkedése és egymással való kapcsolata (ezzel foglalkozik az asztrológia), valamint hat ránk a Föld – mint harmadik szülő – energetikai állapota...

Kineziológia

2011.07.14 00:00
Maga a 'kineziológia' szó görög szóösszetétel, a kinesis (mozgás) és a logos (tudomány) szavakból. (Szó szerinti fordításban tehát a test mozgásának tanulmányozását jelenti.) Hazánkban a természetgyógyászathoz tartozó, hivatalosan elismert szakmaként van számon tartva. A módszer célja, hogy...
<< 1 | 2