Élménykönyv

Ha részt vettél nálam kezelésen, tanácsadáson vagy tanfolyamon, és voltak olyan tapasztalataid, felismeréseid, élményeid, amelyek számomra vagy mások számára is érdekesek lehetnek, és szívesen megosztanád, örömmel veszem, ha írsz az élménykönyvembe. Akkor is szeretettel várom a hozzászólásodat, ha az oldalamon böngészve kérdések merültek fel benned, vagy úgy érzed, megosztanád velem gondolataidat. 

(Mindezekre az oldal alján van lehetőséged)

Ezt az oldalt nem minden nap látogatom, így ha kédésed sürgős-fontos,

vagy mindenképp válaszra van szükséged, email-ben keress!


Köszönöm a kedves szavakat...

Végtelenül hálás vagyok minden gondolatért, érzésért, amelyet Tőletek kapok!

Dátum: 2013.06.09

Feladó: Kriszta

Tárgy: tanfolyam

Azért jelentkeztem az enneagram tanfolyamra, mert szerettem volna tisztábban látni önmagamat. Ezt tökéletesen meg is kaptam. És a férjemet is kezdtem megérteni, elfogadni. A hibáival együtt. A legjobban az tetszett, hogy egy hasonló érdeklődésű társaságban az ember jobban kiadja, ezáltal jobban megismerheti Önmagát. A legnehezebb a saját negatívumaimmal való szembesülés volt. A tanfolyamon tanultakat azóta az élet számos területén hasznosítottam már. Leginkább abban segít, hogy az enneagram segítségével jobban megértem az embereket azokban a szituációkban is, amikor teljesen máshogy viselkednek, mint ahogyan én várnám.

Dátum: 2013.05.30

Feladó: Dóri

Tárgy: Hála :)

Már majdnem 1 teljes hete, hogy csinálom a házit amit adtál. Uh, mit is mondhatnék, egyszerűen fantasztikusan érzem magam!!!! :) Annyira rég volt ilyen, nem is akarom sokáig elemezni mert még félek, hogy elillan az egész ha elkiabálom. :) Nem hittem volna, mennyire sötétben tapogatózom míg Rád nem találtam. A legváratlanabb helyzetekben bukkan elő a mondatok egyike a fejemben, mindig a megfelelő az adott szituációra, mintha megint szeretném magam és segíteni akarnék magamnak! :D Épülök a helyemre újra. Köszönöm szépen!

Dátum: 2013.05.28

Feladó: Kristóf Kata

Tárgy: Hála és Áldás!

Drága, Lilla!!!! Annyira köszönöm .... persze azóta ezer kérdés (nem utalni akarok... :)) ez is órási segítség volt... egy jó darabig elleszek vele... igyekszem beépíteni.... annyira jó érzés, hogy egy csomó gyanúmban (a negatív érzésekre gondolok) megerősítettél, mert most bizonyosodott be számomra, hogy csak a hülye félelmeim miatt ragaszkodom hozzájuk és semmi szükség rájuk... Hála és Áldás!

Dátum: 2013.04.08

Feladó: Klára

Tárgy: napról napra

Kedves Lilla!

Szeretném megköszönni Neked azt a régi énemet, akit Te segítettél "visszahozni" az utolsó találkozásunk és kis házi feladataid által. Napról napra erősebbnek érzem magam, bátrabban felvállalom a véleményemet és ha támadás ér, megvédem magam, kiállok magamért, mert megerősítettél abban, hogy a saját véleményemtől leszek én az én. :)
Minden jót kívánok Neked, remélem sok embernek fogsz tudni még erőt adni!

Klára

Dátum: 2013.04.08

Feladó: Czirok Nelli

Tárgy: tetszik

Tetszik az oldalad mondanivalója.

Én is megosztanék veled egy gondolatot:
"A pozitív gondolkodás nem tesz képessé semmire, viszont sokkal inkább képessé tesz bármire, mint a negatív gondolkodás!"
Zig Ziglar - sikergyáros

További jó munkát neked!

Dátum: 2013.04.08

Feladó: Lilla

Tárgy: Re:tetszik

Kedves Nelli!
Köszönöm a dicséretet és a bölcseletet! :)
Kívánok Neked sok pozitív gondolatot és energiát, hogy bármit megvalósíthass az életben, amit csak szeretnél!

Dátum: 2013.05.28

Feladó: Kristóf Kata

Tárgy: Re:tetszik

Ezt most LÁJKOLOM! :) (és viszont motivál képességeink kihasználására:))

Tételek: 8 - 14 ból 19
<< 1 | 2 | 3 >>

Új hozzászólás hozzáadása