Enneagram Alaptanfolyam

2013.04.27 09:00

2013.04.27-28. 9:00-17:00

Egy 2 napos Enneagram Alaptanfolyamot ajánlok figyelmedbe, amely során egy könnyen elsajátítható "elfogadástechnikát" kapsz a kezedbe.


Ez az a tudás, amit akkor is be tudsz fogadni, ha előtte semmi ilyen irányú tanfolyamon, képzésen nem vettél részt, de vágysz rá, hogy jobban megértsd magadat és a környezetedben élőket.
Akkor is jól jöhet, ha már elindultál az utadon, ismersz módszereket, technikákat, esetleg emberekkel foglalkozol, de ez idáig az enneagram-mal még nem találkoztál. Elsajátításával jobban tudsz segíteni másoknak, hamarabb megtalálod a számukra megfelelő kezelési módot.

A karaktertípus megismerésével Énünknek csak egy kicsiny szeletét látjuk (hiszen olyan sokfélék és többfelől meghatározottak vagyunk)… de megismerése nagyon hasznos lehet. Amikor évekkel ezelőtt találkoztam vele, én személy szerint azt éreztem, nagy kincs birtokába jutottam, és lelkes hirdetője lettem azonnal. Sokmindent tanultam azóta, de még mindig nem múlt el ez az élmény, ezért szeretném ezt minél több emberrel megismertetni.

Az enneagram 9 karaktertípust foglal rendszerbe. Nem csupán leírja a típusokat, hanem rámutat egy-egy karakter motivációjára, amely által érthetőbb és elfogadhatóbb lesz számunkra bármely karaktertípus. A típusok megismerése segít a kezelési stratégiák kialakításában, a lehetséges csapdák elkerülésében és a fejlődési lehetőségek kihasználásában.
Az enneagram egyfajta lelki térkép, mely megmutatja az utat, hogy az adott karakter milyen irányban kell elmozduljon, hogy teljesebb életet élhessen.


A tanfolyam ára: 16.000Ft, melyet két részletben fizethetsz (az első részlet - 8.000Ft - jelentkezéskor, a második részlet a tanfolyam napján, szombaton) Ez tartalmazza a munkafüzet árát is, amelyet a tanfolyam első napján kapsz kézhez.

Helyszín: Budapest, IX. Ráday utca 29. Éden Stúdió

Időpont: 2013. április 27-28. 9.00-17.00

Ha több információra van szükséged, keress bizalommal!
lukacs.lillanat@gmail.com
06-30 375-5645
https://lillanat.com/

https://enneagram.webnode.hu

Várlak szeretettel, hogy megmutathassam Neked a Térképet Önmagadhoz, és a Hidat Másokhoz. ♥