Személyiségelemzés

Szeretnéd tudni, hogy milyen jellemzőkkel születtél, amelyek meghatározzák személyiségedet? Esetleg párodra, gyermekedre vagy kíváncsi? Szeretnéd tudni, mire kell odafigyelned velük kapcsolatban?


Rövid személyiségelemzést kérhetsz a kronobiológia alapján az oldal alján található űrlap kitöltésével. Ára 7000Ft/fő. Családi kedvezmény: 1 gyermek esetén (3 elemzés) 18000Ft/család, 2 gyermek esetén (4 elemzés) 24000Ft/család, 3 gyermek esetén (5 elemzés) 30000Ft/család. Az elemzést az összeg beérkezése után 24-48 órán belül küldöm az email-címedre. A fizetés lehetséges Paypal-on keresztül bankkártyával, vagy bankszámlára befizetve/átutalva.
Az űrlap kitöltése után hamarosan kapsz egy válaszlevelet, amelyben küldöm a fizetéshez szükséges adatokat. Kérlek, az email-cím megadásánál különösen légy körültekintő. Amennyiben az űrlap kitöltése után 1-2 nappal nem kapnál válaszlevelet, küldj egy email-t nekem.

Részletes személyiségelemzésre személyes konzultáción van lehetőséged, melynek ára: 12000Ft/fő. Időpontot telefonon vagy email-ben kérhetsz. Várom jelentkezésed!

Ide kattintva egy 23 éves lány levelét olvashatod, akinek írásos személyiségelemzést készítettem.

 

Személyiségelemzés